Zašto biste voleli da radite kod nas

Personalno napredovanje

TRADEHOME polaže jako puno pažnje na profesionalno unapređivanje i usavršavanje svog tima. Ulaganje u stručnost i veštine našeg tima je najbolja investicija u budućnost i garancija uspeha u poslu. Stoga, ukoliko vidite sebe u timu mladih, proaktivnih i vrednih ljudi, koje ujedinjuje dobra energija uspeha, usavršavanja i stalnog profesionalnog rasta i razvoja, naša kompanija je pravo mesto za Vas.

Profitabilan posao

Ulaganje u nekretnine je jedna od najsigurnijih investicija u današnjem poslovnom svetu, a posao sa nekretninama je jedan od najunosnijih. Stručan, posvećen i sistematičan pristup ovoj grani trgovine otvara mogućnosti rada sa visokoplatežno sposobnim klijentima, tako da nije teško zaključiti da dobar agent od prodaje nekretnine može ostvariti značajne prihode koji su u direktnoj srazmeri sa njegovom posvećenošću i uloženim vremenom u radu.

Stalni izazovi

Tržište nekretnina je dinamičan organizam koji se svakodnevno menja i unapređuje. Od fleksibilnosti i brzine prilagođavanja novim potrebama tržišta zavisiće i uspešnost radnog učinka. Živimo u svetu informacija, tako da stalno moramo biti na njihovom izvoru. Ukoliko u vaš rad uključite poznavanje tražnje zemljišta, stanova, poslovnih prostora, vlasničke odnose, urbanističke planove, projektovanje, velike razvojne projekte i moderne stilove života bićete u prilici da razvijete blistavu karijeru i zaradite kao da ste u nekoj od najrazvijenijih zapadnih zemelja.

Moderan office

Smatramo da dobri uslovi za rad stvaraju dobru energiju i vibracije koja će nas motivisati za dodatan napor i posvećenost u našem u radu. Time se povećava naša produktivnost i osećaj zadovoljstva, ne samo u nama - već čitavoj kompaniji. Našem timu obezbedili smo poslovni prostor koji je u rangu najbolje opremljenih svetskih kanclarija. On istovremeno donosi savršenu organizovanost i daje mogućnost da se lakše snalazimo i opslužujemo više klijenata, a time i postižemo bolje rezultate. Naš radni prostor je otvorena i moderna forma čiji se kapaciteti veoma brzo prilagođavaju i najzahtevnijim potrebama naših klijenata.

Prijavi se

Ukoliko vidite sebe u našem timu molimo Vas da pošaljete svoj CV i kratak opis Vaših zaduženja na poslovima koje ste do sada obavljali.

Pošalji CV

Ko smo mi?

TRADEHOME Nekretnine potencira poslovni koncept, da je transakcija uspešno obavljena samo onda kada su svi učesnici u poslu, tj. kupac, prodavac i posrednik potpuno zadovoljni. Stoga se pridržavamo povelje o poslovanju, koju potpisuju svi trgovci članovi američke privredne komore trgovaca i posrednika, od 1926.godine, a ona glasi : "prema situaciji u kojoj se nalazi moj klijent, a koju ću svim svojim sposobnostima nastojati da ustanovim i razumem, pružiću klijentu uslugu koju bih pružio i sebi da sam u istoj situaciji".

Otvoreno radno mesto

TRADEHOME trenutno ima potrebu za dva nova agenta / asistenta koji bi trebalo da obavljaju poslove kancelarijsko - terenskog rada na najvišem profesionalnom nivou.

  • TRADEHOME Nekretnine d.o.o.
  • Vojvode Brane 41
  • 11000 Beograd, Srbija
  • +381 11 3820 297
  • +381 64 129 79 77
  • Radno vreme: Pon - Pet 10 - 18h
  •  
  • © Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez prethodnog odobrenja.
  • Dizajn Creative web