POZOVITE NAS
pravi izbor za Vaš dom

BELGRADE WATERFRONT PARKVIEW

Zgrada BW Parkview je projektovana sa ciljem stvaranja ravnoteže između prirodnih pejzaža i inovativnih urbanističkih rešenja; sve prednosti modernog života biće u skladu sa mirnom prirodom glavnog parka i veličanstvenom rekom Savom. Kada bude završen, novi park neće biti obična prirodna celina, već mesto za druženje, rekreaciju i uživanje. Bogat zelenilom, sa mirnom atmosferom i velikim izborom rekreativnih sadržaja, ovaj jedinstveni park biće na korak od vašeg stana u zgradi BW Parkview. Blizina parka je jedinstvena prednost za porodice sa decom kao i za sve one koji na jednostavan način žele da pobegnu u prirodnu oazu mira i svežeg vazduha.

Stanari zgrade i njihovi posetioci moći će da uživaju u savremenom i zdravom okruženju glavnog parka. Bilo da je u pitanju piknik sa prijateljima, šetnja kućnih ljubimaca, igranje sa decom ili vreme provedeno u mirnom okruženju, ovaj park će imati ponešto za svakoga. U sklopu parka nalaziće se atraktivno uređeni travnjaci, prostor za izložbe na otvorenom, mesto za venčanja, prostor za jogu, staza za rolere, savremeno dečije igralište, najsavremeniji mobilijar za parkove i ambijentalno osvetljenje. Park projektuje renomirani biro CBA Landscape Architects iz Kembridža, Masačusets, SAD.

Zgrada BW Parkview nalazi se u neposrednoj blizini Sava Promenade, popularne destinacije Beograđana i turista koji traže mesto za opuštanje i zabavu. Okružena je bulevarima sa drvoredima koji ovu gradsku četvrt povezuju sa ostalim delovima grada, a udaljena je samo nekoliko minuta hoda od poznate četvrti Savamala, središta beogradske kreativne scene koja je u punom zamahu. U neposrednoj blizini nalazi se i impresivni šoping centar BW Galerija, koji stanarima i njihovim gostima pruža sve što im je potrebno za život i zabavu, od najatraktivnijih barova do luksuznih radnji i jedinstvenih restorana. Aerodrom je udaljen samo 15 minuta vožnje od lokacije, a nova poslovna četvrt i istorijski centar Beograda nalaze se u neposrednoj blizini.

U harmoniji sa svojim neposrednim okruženjem, ovaj stambeni objekat koristi jednostavne i čiste linije za mirni spoljašnji izgled. Od stilizovanih studio apartmana do udobnih trosobnih stanova sa direktnim pristupom novom, dinamičnom srcu Beograda, svaka od ovih elegantnih i vrhunski opremljenih stambenih jedinica predstavlja idealnu priliku za kupce i investitore koji teže ostvarenju svojih ciljeva. U sklopu zgrade, stanarima su na raspolaganju podzemna garaža i dečiji vrtić . Pogodnosti u neposrednoj blizini uključuju dečije igralište, brojne prodavnice, kao i Kulu Beograd, novo gradsko obeležje.

BW Parkview će se nalaziti u neposrednoj blizini najspektakularnije nove građevine u Srbiji - Kule Beograd. Dižući se preko 160m u visinu, ovaj prepoznatljiv arhitektonski kompleks sadržaće platformu sa panoramskim pogledom na čitav grad kao i javni trg, otvoren prostor od preko 12,000 m2, namenski projektovan za održavanje interaktivnih događaja i proslava tokom cele godine. U Kuli Beograd biće smešten hotel The St. Regis Belgrade, kao i The Residences at The St. Regis Belgrade; prvi brendirani St. Regis stanovi u Evropi. Hotel će imati prestižni restoran na samom vrhu Kule, ekskluzivne restorane sa celodnevnom ponudom, St. Regis bar, balsku dvoranu, spa centar, bazen, teretanu i prostor za sastanke, događaje i specijalne proslave.

 

ponuda stanova beograd na vodi

 

  • TRADEHOME Nekretnine d.o.o.
  • Vojvode Brane 41
  • 11000 Beograd, Srbija
  • +381 11 3820 297
  • +381 64 129 79 77
  • +381 64 129 84 85
  • Radno vreme: Pon - Pet 10 - 18h
  •  
  • © Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez prethodnog odobrenja.
  • Dizajn Creative web