POZOVITE NAS
pravi izbor za Vaš dom

BELGRADE WATERFRONT ARCADIA

BW Arcadia nudi sve pogodnosti doma iz snova: predivne, svetle stanove koji zadovoljavaju sve pojedinačne i porodične životne potrebe, inspirativno mirno i zeleno okruženje sa širokim izborom mogućnosti za rekreaciju, uz dodatne pogodnosti obližnjih trgovinskih, gastronomskih i zabavnih sadržaja – šta god može da se poželi, na jednom mestu.

Kao stanaru BW Arcadia, na raspolaganju su vam sve vrhunske pogodnosti koje nudi savremeni život u Beogradu na vodi.

BW Arcadia se nalazi u centralnoj zoni kompleksa Belgrade Waterfront, u drugom redu od Sava Promenade, šetalištu sa drvećem, pešačkim i biciklističkim stazama dugom 1 km, a na samo nekoliko koraka od parka BW Central.

Okružena zelenilom sa svih strana, BW Arcadia je ograničena bulevarom sa drvoredom sa južne strane. Zgrada je takođe locirana u neposrednoj blizini znamenitosti BW Galerija i Kula Beograd.

Zahvaljujući pažljivo planiranoj orijentaciji zgrade i ugradnji velikih prozora u svim stanovima, uključujući i balkonskih prozora od poda do plafona, svim stanovima biće zagarantovani predivni pogledi, bilo na reku Savu ili u pravcu grada.

Stanarima će biti omogućen direktan pristup potpuno renoviranom mostu preko reke Save koji povezuje staro gradsko jezgro sa Novim Beogradom.

Aerodrom Nikola Tesla je na udaljenosti od samo 15 minuta kolima, a u blizini se nalaze i brojni vidovi javnog prevoza, uključujući autobuse i tramvaje.

Pojedinci i mladi parovi će uživati u dinamičnom karakteru okruženja i bogatoj ponudi restorana, kafića i maloprodajnih objekata u neposrednoj blizini, dok će za porodice sa decom od velikog značaja biti lak pristup parku BW Central, dečijem igralištu i obližnjem vrtiću.

BW Arcadia se nalazi u tački spajanja najvažnijih komercijalnih i rekreativnih sadržaja Beograda, dok se njegovi poslovni i istorijski centri nalaze u neposrednoj blizini.

Locirana u centralnoj zoni kompleksa Belgrade Waterfont, BW Arcadia se nalazi na domak poznate boemske četvrti Savamala. Glavne atrakcije koje nudi Belgrade Waterfront obuhvataju bogat izbor renomiranih kafea, specijalizovanih restorana i svetski poznatih prodavnica, na samo nekoliko minuta hoda.

U neposrednoj blizini nalazi se i Kula Beograd, najnovija gradska znamenitost i najviša zgrada u Srbiji, sa višenamenskim javnim trgom na kome će se tokom cele godine održavati interaktivne manifestacije i proslave, panoramskim vidikovcem i ekskluzivnim restoranom na vrhu zgrade, balskom dvoranom, spa centrom, bazenom, teretanom i salama za sastanke u okviru hotela The St. Regis Belgrade.

Uz tako kvalitetnu lokaciju u jednoj od najuzbudljivijih prestonica u Evropi, izvanredni uslovi za život čekaju sve stanare zgrade BW Arcadia, uključujući široke mogućnosti za rekreaciju, počev od prelepog priobalnog poteza Sava Promenada pogodnog za šetnju ili vožnju bicikla, do džoginga i piknika u parkovima BW Central i Bristol, nekoliko dečijih igrališta i odličnog vrtića na dohvat ruke.

 

ponuda stanova beograd na vodi

 

  • TRADEHOME Nekretnine d.o.o.
  • Vojvode Brane 41
  • 11000 Beograd, Srbija
  • +381 11 3820 297
  • +381 64 129 79 77
  • +381 64 129 84 85
  • Radno vreme: Pon - Pet 10 - 18h
  •  
  • © Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez prethodnog odobrenja.
  • Dizajn Creative web