POZOVITE NAS
pravi izbor za Vaš dom
bw metropolitan

BW METROPOLITAN

BW Metropolitan je savremena stambena zgrada u visokogradnji koja nudi kosmopolitski život u jednoj od najprestižnijih i najdinamičnijih četvrti na Zapadnom Balkanu. Smeštena u pretežno niskom okruženju, u drugom redu zgrada u odnosu na reku, BW Metropolitan garantuje svojim stanarima jedinstvene poglede i atraktivne sadržaje u sklopu same zgrade.

SAZNAJ VIŠE
bw residences

BW RESIDENCES

BW Residences su savršen izbor za mlade urbane profesionalce i preduzetnike, kao i za porodice u potrazi za kvalitetnim životnim okruženjem. Stanovi su opremljeni velikim terasama sa otvorenim pogledom na reku i grad. Dobro su osvetljeni i primaju veliku količinu prirodne ventilacije.

SAZNAJ VIŠE
bw kula

BW KULA

Nadahnute prirodom, The Residences at the St. Regis Belgrade su izvrsne, prefinjene i otmene u svakom detalju. Pažljivo odabrana umetnička dela i jedinstvena građa i materijali celog kompleksa inspirisani su veličanstvenom rekom Savom , istorijskim delom grada i okruženjem. Prirodni tonovi stvaraju bezvremeno i prijatno iskustvo, a bronzani delovi istaknuti su kako bi se oživela uobičajena stambena unutrašnjost. Za ljude koji provode dan u užurbanom gradskom ritmu, ovi stanovi sa visokim stepenom funkcionalnosti, skrojeni po meri stanara, biće sigurno utočište.

SAZNAJ VIŠE
bw vista

BW VISTA

BW Vista se sa svojim čistim i jednostavnim linijama harmonično uklapa u okruženje Beograda na vodi. Udobni i elegantni stanovi sa dodatnim pogodnostima i sjajnim panoramskim pogledima na reku i grad su pravi izbor za ljude u potrazi za pametnom investicijom i kvalitetnim stanovanjem.

SAZNAJ VIŠE
bw parkview

BW PARKVIEW

BW Parkview nudi niz odličnih pogodnosti, od kojih izdvajamo obdanište u samoj zgradi, uređene bašte u atrijumu i podijum sa radnjama, supermaketom i drugim maloprodajnim objektima. Odmah preko puta je Park Beograd – jedinstveno utočište za porodice sa decom, odnosno sve koji traže prirodnu oazu, mir i svež vazduh u samom centru grada.

SAZNAJ VIŠE
bw arcadia

BW ARCADIA

BW Arcadia nudi sve pogodnosti doma iz snova: predivne, svetle stanove koji zadovoljavaju sve pojedinačne i porodične životne potrebe, inspirativno mirno i zeleno okruženje sa širokim izborom mogućnosti za rekreaciju, uz dodatne pogodnosti obližnjih trgovinskih, gastronomskih i zabavnih sadržaja – šta god može da se poželi, na jednom mestu. Kao stanaru BW Arcadia, na raspolaganju su vam sve vrhunske pogodnosti koje nudi savremeni život u Beogradu na vodi.

SAZNAJ VIŠE
bw magnolia

BW MAGNOLIA

BW Magnolia nudi životni stil na zavidnom nivou – na bezbednoj i mirnoj lokaciji nadomak gradske vreve, komercijalnih i rekreativnih sadržaja. Uživajte u stanovanju koje ispunjava sve vaše želje, u niskospratnici sa širokim izborom predivnih apartmana projektovanih za ekskluzivno življenje.

SAZNAJ VIŠE
bw aurora

BW AURORA

Svetlost je simbol čiste lepote koja donosi polet i optimizam. Upravo zbog toga je nova stambena zgrada u okviru Beograda na vodi dobila ime Aurora, jer svojim stanarima svetlošću obogaćuje život.

SAZNAJ VIŠE
  • TRADEHOME Nekretnine d.o.o.
  • Vojvode Brane 41
  • 11000 Beograd, Srbija
  • +381 11 3820 297
  • +381 64 129 79 77
  • +381 64 129 84 85
  • Radno vreme: Pon - Pet 10 - 18h
  •  
  • © Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez prethodnog odobrenja.
  • Dizajn Creative web